A férfiak bõre a nõkével szemben sokkal jobb minõségû a fiatalabb éveikben. A negyvenedik életévtõl fogva azonban bõrük hirtelen nagymértékben veszít nedvességtartalmából és rugalmasságából.

A férfiak bõrproblémái:

Bár a pattanásos bõr fiatalkorban lányoknál és fiúknál egyaránt jelentkezik, a pattanások súlyosabb fajtája gyakran sújtja az erõsebb nem ifjú képviselõit.
A szeborreás ekcéma is gyakoribb a férfiaknál, mint a nõknél. Ennek fõ tünetei a középükön sárgás-barnásan hámló piros foltok, melyek a fejbõr és a szakáll környéke mellett a homlokon, a szemöldök mentén, az arc közepén, valamint a fül mögött is megmutatkozhatnak.
Tipikus férfidolog a rhinophymus is, amely az orrnak a faggyúmirigyek és a kötõszövet abnormális túltermelésébõl következõ megnagyobbodása.
A férfiak bõre több kollagénrostot tartalmaz - ezért a ráncok náluk csak idõsebb korban jelennek meg. Általában ott mélyülnek el, ahol vastagabb a bõr. Vigyázat! A folyamatos stressz is öregít. Ezért belsõleg is ápoljuk a bõrt: a gyakori és a kielégítõ alvás, a kevés élvezeti szer fogyasztása, az egészséges táplálkozásra való átállás és a folyamatos mozgás - fõként az állóképességet fejlesztõ sportágakban - sokat segítenek a bõr öregedése elleni küzdelembben.

Érett férfiak bõrápolása

A bõrnek több nedvességre, mint zsírra van szüksége, ezek pótlásához elegendõ egy terméket reggel és este használni. A testápoló szóba sem jöhet az arc ápolásához, mert bõrirritáló anyagokat tartalmazhat.
A kor elõrehaladtával a bõr megújulásának sebessége alábbhagy, mattá és fakóvá válik. Az elhalt hámsejtek eltávolítására és a sejttermelés serkentésére kiválóan alkalmasak a különbözõ bõrradírok.
Az azulén, a bisabolol, a hamamelisz és a panthenol bõrvédõ funkciói már bizonyítottak a bõrápolásban. A gondos napvédelem is feltétlenül ajánlott. Az állandó stressz gyorsítja az öregedést.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME