A hosszú téli hónapok után végre beköszönt a várva várt tavasz. Sajnos a tavasz elsõ heteiben az idõjárás gyakran alig különbözik a télutó szeles, hûvös, nedves napjaitól. Esik az esõ, a hó, kellemetlenül fúj a szél. Ezek az idõjárási viszontagságok kedvezõtlenül befolyásolják a bõr hidratációját. Különösen a víz- és zsírhiányos, mélyrétegi vízhiányos bõr állapotát rontja, mert e bõrtípusok gyulladttá válhatnak. Épp ezért fontos a bõr felszínének védelme nappali krémekkel. Fontos az is, hogy a bõrbe minél több gyulladáscsökkentõ, nyugtató hatóanyagot juttassunk.

Sok embert napozásra csábít a simogató tavaszi napsütés. Szívesen tartózkodnak a napon, gyakran nem is sejtve, hogy bõrük károsodhat, olyan rendellenesség keletkezhet, amelynek eredményes kezeléséhez gyakran egy teljes év szükséges. E rendellenesség a fiatalkori szeplõ, ami fehér, vékony hámrétegû bõrökön gyakoribb. A rendellenesség makacssága miatt indokolt, hogy a megjelenésének megakadályozására nagy gondot fordítsunk.

A fényvédõ szerekre sokan érzékenyek. Alkalmazásuk elõtt mindenkor végezzünk bõrpróbát. A korai napsütés nemcsak pigmentfelhalmozódást okozhat, hanem napégést is, különösen a magasabban fekvõ, hófedte csúcsokon.

Természetesen nemcsak az idõjárás viszontagságai, hanem a vitaminszegény táplálkozás is jól tükrözõdik a bõrön. A bõr vitaminhiányának pótlására alkalmazzunk gyógyszertári vitaminokat, de feltétlenül tartsuk be adagolásuk szabályait.

A téli hónapok mozgáshiánya, az ünnepek kalóriadús étrendje gyakran felesleges kilókat okoz. A tavasz a nagyobb fogyókúrák idõszaka. Érdemes igénybe venni testkezeléseket és ajánlom a szaunát vagy a tornagépek használatát.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME