Az infraszauna infrafénnyel és hővel működő korszerű berendezés, amely mind önállóan, mind egyéb kezelésekkel együtt alkalmazható. Az infrahullámok, infrarezgések 4-6 cm mélyen képesek behatolni az élő szervezetbe, ezért jótékony hatása a szervezet egészére kiterjed. Hatására gyorsul a vér- és nyirokkeringés, lazulnak a szövetek és a pórusok, oldódik a feszültség az izmokban. Ennek eredményeképp gyorsul az anyagcsere, fokozódik a tápanyag és oxigén felvétel a sejtekben és a szövetekben, illetve megsokszorozódik a salakanyag-, illetve bomlástermék-kiválasztás, vagyis a méregtelenítés.

Az infraszaunában 40-60 Co-os hőmérsékletnél kellemesen és kényelmesen izzadhatunk. A ma ismert módszerek között ez az egyetlen, amely természetes módon hozza létre az egész szervezetre kiterjedő gyógyító lázhatást. A hőkabin elvégzi a kötőszövet megtisztítását, a test "szemétlerakó helyeinek" savas salakanyagoktól való megszabadítását. A lerakódások által kiváltott fájdalmak, reumás jellegű panaszok megszűnnek, vagy legalább jelentősen csökkennek.

 Az infravörös sugárzás kiválóan alkalmas a bőr vérellátásának serkentésére, ami döntő fontosságú a szép, fiatalos bőr kialakulása szempontjából. A mélybe hatoló megtisztulás következtében a bőr megszabadul a szennyeződésektől és az elhalt hámsejtektől. Az infraszauna használata kiküszöböli a bőr érdességét, erősíti rugalmasságát, javítja szerkezetét. Alkalmas még aknék, ekcémák, pikkelysömör, égési sebek és egyéb bőrsérülésk kezelésére.

Fogyasztás:Infraszaunában 30-40 perc alatt 6-800 kilókalóriát lehet elégetni. Összehasonlításul néhány sport kalória felhasználása, Kcal/órában: evezés vagy maratoni futás-800, squash-680, úszás vagy kocogás-400, tenisz-330, kerékpározás-300, gyaloglás vagy golfozás-200.
Cellulitisz megszüntetése: A cellulit a laza kötőszövet gyulladása, melynek következtében vízből, zsírból és salakanyagból álló gélnemű réteg rakódik le a bőr alatt. Az infravörös sugárzás hatására a test izzadással megszabadul az említett káros anyagoktól, a bőr anyagcsere-egyensúlyba kerül.

Fontos tudnivalók az infraszauna használatáról:
Aki valamilyen betegségben szenved, annak orvosával kell konzultálnia. Különösen érvényes ez a figyelmeztetés terhesség idején,  magas vérnyomás, fertőzések vagy sebészeti inplantátumok (pl. fémkapocs) előfordulása esetén.
Veseműködési zavarok, krónikus lupus erythematodesben és sclerosis multiplexben szenvedő betegek esetében egyáltalán nem célszerű a normál testhőmérséklet emelése.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME