A nyáron szerzett, divatos, barna bõrszín az ibolyántúli sugárzás csökkenésével fokozatosan halványodik, amelynek oka, hogy a külsõ körülmények változása csökkenti a melanociták aktivitását, de ehhez a hámréteg rendszeres kopása is jelentõsen hozzájárul. A barnaság azonban nem mindig szûnik meg egyenletesen, gyakran világosabb, sötétebb foltokat figyelhetünk meg, amely esztétikai hiba. A foltosság kétféle módon szüntethetõ meg, attól függõen, hogy bõrünk barnaságát kívánjuk megõrizni, vagy a halványítás mellett döntünk.

Ha a barnaságot megõrzését választjuk, akkor a mesterséges ibolyántúli sugarakkal kezelhetjük. Ilyenek a kvarclámpa, a szolárium, napzuhany.
Az egyenetlen kopás megszüntetésére enyhe hámlasztó-, halványítószereket ajánlunk. Alkalmazhatunk e célra AHA készítményeket, oxigénes kozmetikumokat. A tavaszi, nyári mértéktelen napozás során kialakuló szeplõk halványítószerekkel való kezelése is az õszi idõszakban sikeres.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME