Kozmetikámban szeretettel várom a férfiakat is, hiszen bõrük speciális ápolást igényel.
 

A férfiak bõre vastagabb, ellenállóbb, mint a nõké, ezért késõbb ráncosodik. A kialakult ráncok viszont mélyebbek, így a megelõzés is fontos szerepet kap. A faggyúmirigyek mûködése fokozott, könnyen kialakulnak pattanások, zsírosan fénylő felületek. A rendszeres borotválkozástól vízhiányossá, érzékennyé, durvává válhat a bõrfelszín, mely fokozott ápolást igényel.

 

Az utóbbi években egyre elterjedtebb a férfiak körében is a szőrtelenítés. Az összenőtt szemöldök, a szőrős hát már régen nem divat. Eltávolítására két módszer is választható: patronos gyantázás és mézemulziós szőrtelenítés. A tartós megoldást keresőknek a villanófényes kezelést ajánlom.

Vannak olyan események, melyeken mindenki a legjobb formáját szeretné hozni. Ilyenkor segít a férfi smink. Ez az arcbõr gondos alapozásából, a karikák, foltok eltûntetésébõl, a zsírosan fénylõ területek mattításából áll. Így az esküvõn, ballagáson, díjátadón készült fényképeket évek múltán is büszkén nézegethetik.

Férfiak által igénybe vehetõ szolgáltatások:

  • arckezelések, zsíros bõr kezelése
  • ránctalanító, hidratáló kezelés
  • hatóanyagos arc- és dekoltázsmasszázs
  • gépi kezelések
  • szõrtelenítés: szemöldök, hónalj, mellkas, hát, láb, kar
  • bõrápolási tanácsadás.

Cikkek a témával kapcsolatban:
- Az érett férfibõr
- A helyes bőrápolás lépései
- A gyógyító kéz bölcsessége: masszázs

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME