Az erõs napsütés, a nagy hõmérséklet a nyári hónapokban olyan kozmetikai hibák megjelenéséhez vezet, amelyekkel a tavaszi hónapokban nem, vagy alig találkozunk. Az ibolyántúli sugarak gyorsítják a szõrnövekedést, a pigmentációt.

Ezen problémák csökkentése érdekében fontos, hogy betartsuk a helyes napozás szabályait (mértékletesség, fokozatosság), és megfelelõ Napfényvédelem válasszunk.

Az UV sugarak hatására fokozódik a szervezet vízleadó képessége, így napozáskor a víz párolgásának fokozására is gondolnunk kell. A bõrgyulladás, a bõr tartós vagy átmeneti vízhiányának megszüntetésére használjunk napozószereket. Szoláriumozáskor se feledkezzünk meg a bõrtípusnak megfelelõ szolárium-kozmetikumokról.

A túlzásba vitt napozás következtében a bõr gyulladttá, fájdalmassá válik. A gyulladást gyakran hámlás követi. A mértéktelenség miatti kellemetlenségek kamilla, azulén, A -és F-vitamin, B5-provitamin, aloe vera tartalmú készítményekkel enyhíthetõk.

A haj -és szõrszálak is gyorsabban nõnek az ibolyántúli sugarak hatására. Ilyenkor nyáron sokan veszik igénybe a gyantázást. Arra azonban ügyelni kell, hogy gyantázás után aznap ne napozzunk, ne menjünk strandra, mert a mikrosebek a vízben fertõzõdhetnek, és a napfényben foltokkal gyógyulhatnak.

Eddig csak a napfény kellemetlen hatásairól esett szó, de nem szabad megfeledkeznünk a zsíros bõrtípusokra tett jótékony hatásáról. Csökken a faggyúmirigyek tevékenysége, a pattanásokat kísérõ gyulladásra való hajlam. Arra ügyeljünk, hogy csak tökéletesen kitisztított bõrt napoztassunk. Ha ezt elmulasztjuk, a komedók szinte beleégnek a szõrtüszõbe, eltávolításuk nehezebbé válik, fokozódik a bõrgyulladás veszélye. Frissen tisztított bõrrel várjunk 2-3 napot, mielõtt napoznánk.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME