1. Fényvédelem
Nem lehet elég sokszor hangsúlyozni, hogy mennyire fontos testünk védelme a Nap káros sugarai ellen.
Nappalra mindig UV-szûrõvel ellátott, bõrtípusnak megfelelõ arckrémet használjunk! Strandoláskor min. 15-ös faktorszámú Napfényvédelem kenjük be egész testünket, ez nem csak a leégéstõl, hanem a bõr kiszáradásától is véd. Idõnként ezt a folyamatot meg kell ismételni.

Gondoljunk a fejbõr és a haj védelmére is! A könnyû nyári kalapok és kendõk hasznunkra lehetnek ilyenkor. Hajunk ápolásáról UV-szûrõvel ellátott samponok és pakolások gondoskodnak. Lehetõleg tartózkodjunk árnyékban, fõleg 10 és 16 óra között kerüljük a tûzõ napot!

2. Napozás utáni ápolás
Strandolás után sem szabad megfeledkezni testünk hidratálásáról. Aloe Vera, panthenol, azulén tartalmú ápoló krémekkel frissítsük fel a napfény által megviselt bõrt!

3. Szemek
Ne feledkezzünk meg szemeink védelmérõl! Jó minõségû, valóban UV-szûrõvel ellátott napszemüveggel sokat tehetünk látásunk megóvására. Esténként használjunk szemápoló készítményeket!

4. Parfüm
Nyáron kerüljük a parfüm és aromaolajok használatát, ugyanis allergiás reakciót, foltosodást válthatnak ki!

5. Smink
Strandolás elõtt gondosan távolítsuk el a sminket, dezodort, izzadásgátlót!

6. Szõrtelenítés
Bármilyen módszerrel is végezzük a szõrzet eltávolítását, min. 24 órát pihentessük a bõrt, mielõtt napoztatnánk, így elkerülhetjük a fertõzéseket és a vöröses-barna foltok kialakulását.

7. Hámlasztás
Bõrünk egyenletes, foltmentes barnulásához elengedhetetlen a rendszeres testradírozás (bõrtípustól függõen kb. 2 hetente). Alaposan dörzsöljük testünket szemcsés, hidratáló radírral!

8. Körmök
A napfény körmeinket is veszélyezteti. Ha körömlakkal napozunk, akkor körmeink könnyen besárgulhatnak, elszínezõdhetnek. Ennek kivédésére lakk helyett UV-szûrõs fedõlakkot használjunk!

9. Lábápolás
A nagy hõségtõl, és a nem jó minõségû lábbelitõl könnyen leizzad a lábunk. Ez kedvez a lábgomba és egyéb fertõzések kialakulásának, valamint kellemetlen lábszag kialakulásához vezet. Ennek elkerülésére használjunk kifejezetten erre a célra kifejlesztett lábápoló készítményeket, hintõport!

10. Folyadékbevitel
Az egész szervezet, így a bõr mûködéséhez is elengedhetetlen a megfelelõ mennyiségû (nagy hõségben 3-4 liter) folyadék bevitele. Lehetõleg ásványvíz, cukormentes gyümölcslevek, ill. zöld tea formájában.

A témával kapcsolatos hasznos infók: Napfényvédelem, Nyári bőrápolás.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME