A szõrtelenítést négy módszerrel végzem:

1. Patronos gyanta

Míg borotválásal és szõrtelenítõ krémek alkalmazásával csak 1-2 napig sima a bõrfelület, gyantázás után 2-3 hétig is sima, bársonyos marad a bõr. A szúrós borosta helyett egyre puhább, vékonyabb szálak nõnek vissza, melyek kevésbé irritálóak.


Láb térdig: 1900 Ft
Láb végig: 3400 Ft
Hónalj: 1000 Ft
Mellkas+has: 3200 Ft
Teljes hát: 3200 Ft
Kar: 1500 Ft

2. Mézemulzió

A méz a természet csodálatos ajándéka, azt is mondják róla, hogy az "Istenek eledele".
Aktiválja a vérkeringést, nedvességet tárol és erőteljes antibakteriális enzimei, szerves savai, valamint a benne található inhibine enzim jóvoltából csökkenti a szőrtelenítés során keletkező fájdalmat és bőrpírt. Hypoallergén, allergiára hajlamos bőrön is kevésbé alakulnak ki piros viszkető foltok a szőrtelenítés után. A levendulaolaj és a rózsavíz jelentős bőrgyulladás csökkentő és regeneráló hatású. Lehetővé tesszük a letépőcsík elhagyását. Mivel valamennyi komponens vízoldékony, a felesleges helyre került mézemulzió langyos vízzel könnyen eltávolítható.

Előnyei a gyantával szemben:

 • Nem égeti meg a bőrt, mivel testhőmérsékletűre kell melegíteni.
 • A szőr növekedésével azonos irányban húzzuk le, ezért a rövidebb szőrszálak esetében is hatékony.
 • A bőr mélyebb rétegeiből távolítja el a szőrszálat, ezáltal tartósabb a szőrtelenítés, hiszen legalább két héttel hosszabb ideig tart a szőr újranövekedése.
 • A fájdalomérzet kisebb, az emulzió nem ragad a bőrre, vízzel lemosható.
 • Egy-egy bőrfelületre újra és újra vissza lehet kenni, anélkül, hogy irritációt okozna.
 • Nem kell hozzá lehúzó csík, tisztábban lehet vele dolgozni, mint a gyantával.
 • Egyszer használatos, higiénikus.

Bajuszka: 700 Ft
Áll: 700 Ft
Hónalj: 1000 Ft
Fazon (csak nőknek): 2600 Ft
Intim (teljes fazon csak nőknek): 3200 Ft

3. Elasztikus gyanta

Előnyei: Nagyon kíméletes, nagyon hatékony, mert nem tapad a bőrhöz, csak a szőrszálakhoz. Nem tartalmaz kolofóniumot, így érzékeny bőrre is kiváló.
Ára megegyezik a mézemulziós szőrtelenítéssel.

4. Tartós szõrtelenítés IPL villanófényes technikával

Az angol Intense Pulsed Light kifejezés rövidítve ' IPL ' már sokak számára ismerõsen cseng. Az eljárás már az elsõ kezelés után jelentõsen lassítja a visszanövést és fokozatosan gyengíti a kezelési ciklus alatt egyre kisebb számban visszanövõ szálak szerkezetét is. Nem csak a szõr tűnik el, de a bõr is egyre simábbá válik mivel a tüszõk, gyulladások lenyugodnak és a bõrbe visszanövõ szálak problémája megszűnik.

Végleges vagy tartós?
Mindkét elnevezés ugyanazokat az eljárásokat takarja. Bár a széleskörű klinikai tapasztalatok már több, mint egy évtizedre tekintenek vissza, sokan mégis etikátlannak vélik a végleges szó használatát. Az eredmény minden esetre, szinte mindenki számára látványos lehet és azt már biztosan tudjuk, hogy sok évig tart!

Miben segíthet az IPL technológia?

 • tartós (végleges) szõrtelenítés
 • bõrfiatalítás, ránctalanítás
 • pigmentált bõrelváltozások kezelése
 • pattanás, herpesz kezelés
 • érelváltozások kezelése
 • öregségi és májfoltok kezelése
 • ekcéma kezelése

A megfelelõ védekezéssel évekig fenttartható a kezeléssorozattal elért állapot. Már az elsõ kezelések után számíthat környezete pozitív visszajelzéseire. Egy sorozat után viszont bõre kétségtelenül látványosan felfrissül!

Hány kezelés szükséges?

A kezelés csak az éppen növekedési fázisban lévõ szõrtüszõk működését tudja leállítani. Az adott kezeléskor éppen visszafejlõdõben és a pihenõben lévõk egyáltalán nem reagálnak. Ugyanígy a testfelületek szõrzetének eltérése is befolyásolja a kezelések közti átlag 4 hetes szünetek szükségességét. A kezelések száma egyénenként változó, minimum 10 kezelés szükséges. Ritkán az átlagtól eltérõ reakció tapasztalható, ilyenkor több vagy kevesebb kezelésszám igénye sem kizárt.
Az eredmény különbözõ testfelületeinken is gyakran más és más. Lehet, hónaljunk vagy bikinivonalunk már megfelelõ, de karunk vagy lábunk még további kezeléseket igényel.

Árak alkalmanként:
Bajuszka: 4000 Ft
Áll: 5000 Ft
Hónalj: 7500 Ft
Fazon: 8000 Ft
Intim (teljes fazon csak nőknek): 12.000 Ft
Térdig láb: 18.000 Ft

Responsive Free Joomla template by L.THEME