A nap, pontosabban az UV-sugárzás káros hatásairól számos tévhit kering. Lássuk, melyek a legfontosabb tudnivalók a napfényvédelemmel kapcsolatban.

1. A napfényvédõ krémeken általában az SPF feliratot látjuk, ami azt jelzi, hogy hányszorosára növeli a krém azt az idõt, amennyit napozószer nélkül a leégés veszélye nélkül a napon tölthetnénk. Az SPF csakis az UVB-sugarakhoz kapcsolható, semmi köze az UVA-sugarakhoz, amelyik az igazán komoly károsodásokért tehetõ felelõssé. Olyan napozószert érdemes választani, amelyik teljes körû védelmet nyújt mind az UVA- mind az UVB-sugárzás ellen. Ezek közül is lehetõleg olyat, ami cink-oxidot és titánium-oxidot tartalmaz, melyek nagyon fontos összetevõi a teljes körû védelemnek.

2. A napozás egyre veszélyesebb. A bõrrák akkor is kialakulhat, ha használunk napozószereket - ám jelentõsen csökkenti a kozkázatot.

3. Ha felhõs az égbolt, a bõr kevésbé van kitéve az UVB-sugaraknak, de az igazán veszélyes UVA átjut a felhõkön - sõt, ami azt illeti, az üvegen is.

4. A minimális védelem 15 faktornál kezdõdik.

5. Ha használunk alapozót, akkor nyáron érdemes alá napfényvédõ krémet kenni.

Arckezelések

A kozmetikát látogató vendégek nagy része a különböző arckezeléseket keresi leginkább. Az eltérő bőrtípusok szépítéséhez többféle kezeléscsomag, gépek, eljárások, termékek állnak a rendelkezésemre. Célom, hogy érezze jól magát a bőrében, egészséges kisugárzása legyen.

Részletek

Sminkelés

Ez az a kis plusz, ami nagyon sokat számít. Legyen szó diszkrét, nappali, vagy feltűnő, alkalmi sminkről, szívesen segítek elkészíteni. Minőségi anyagokkal (M.A.C, Karaja, MU Atelier Paris, Urban Decay) biztosítom, hogy az arc festése ne csak szép, hanem tartós is legyen.

Részletek

Testkezelések

Egészségesen táplálkozik, rendszeresen mozog, mégis vannak makacs zsírlerakódások? A modern technikának köszönhetően felvehetjük vele a harcot. Elvárásainak, alkatának megfelelően állítjuk össze a kezeléssorozatot kavitáció, rádiófrekvencia és lipolézer használatával.

Részletek

Masszázs

Kellemes kikapcsolódás, mely nem csak a bőr felfrissülésében segít, hanem a lelket is megnyugtatja. Az arc - és dekoltázsmasszázson kívül a nők igénybe kipróbálhatják a teljes test szinergikus masszázsát is.

Részletek

Szőrtelenítés

Több módszer közül választhat, hogy hogyan szabadul meg a nem kívánt szálaktól. Akár évekre is elfelejtheti a szőrtelenítés kínjait. Egyéni konzultáció után biztosan megtaláljuk a megfelelő megoldást, hogy arca és teste is bársonyosan sima legyen.

Részletek

Bioptron lámpa

A fény ereje megannyi szépségápolási és egészségügyi problémára van jótékony hatással, miközben önnek csak pihennie kell. A tisztító kezelések után segít, hogy bőre mielőbb megnyugodjon, regenerálódjon.

Részletek

Responsive Free Joomla template by L.THEME