Testkezelés, alakformálás

Egy alakformáló gépi testkezelés 30 perces, mely a vendég igényeinek, egészségi állapotának, elvárásainak és alkatának megfelelően különböző kezelésekből állhat össze. Egy alkalommal általában egy testtájat kezelünk, pl. vagy has, vagy fenék. Az ingyenes konzultáció után személyre szabott kezelési tervet állítunk össze.
1 alkalom (30 perc): 6000 Ft. 8 alkalmas bérlet: 42.000 Ft.

A következő eljárások állnak rendelkezésemre:

LIPOLÉZER

Napjaink egyik legkeresettebb zsírcsökkentő technológiája. Soha nem látott erővel és hatékonysággal pusztítja el a zsírsejteket. Teljes mértékben fájdalommentes és hatékony eljárás.

Az alacsony frekvenciás lipolézeres technikát már több mint 30 éve használja az orvostechnika.

Működése: A lézerenergia behatol a bőrrétegek alá, ahol stimulálja a zsírsejtek membránját, mely ettől áteresztővé válik. Ezáltal a víz, a szabad zsírsavak és a glycerol távozni tudnak a szervezetből. A zsírsejtekből kifolyt zsír a szervezet természetes anyagcseréjével távozik.

Egy 30 perces lézeres kezelés során 40-60 grammnyi zsírt képes elpusztítani. Ez 400-500 kcal-nak felel meg.
A kezelést 2-3 naponta lehet ismételni. 6-8 alkalmas kezeléssorozatok ajánlottak az igazán látványos eredményért. (Kb. egy ruhaméret csökkenés.)

 

KAVITÁCIÓ

Az ultrahang a testbe hatolva, klinikailag bizonyított módon a környező ereket és egyéb szöveteket érintetlenül hagyva csak a zsírsejteket bontja meg. A sejtek a kezelés alatt a hő hatására vizet veszítenek és összezsugorodnak, valamint az ultrahang hatására ütköznek és a keletkező vákuum buborékok a sejtmembránt megbontják. Így hatékonyan lehet a zsírréteget csökkenteni.

Ajánlott használati idő alkalmanként 10 perc.
Figyelem! A kavitációt nem ajánlott 5 napon belül ismételni a szervezetre gyakorolt erős méregtelenítő hatása miatt.

 

MULTIPOLÁRIS RÁDIÓFREKVENCIA

A multipoláris rádiófrekvencia nagy előnye, hogy nem csak „zsírolvasztó” hatása van, hanem fokozza a bőr természetes kollagén termelődését is. Ezáltal feszesít, eltünteti a ráncokat.
Hatására felbomlanak a felszíni (1-1,5 cm mélyen lévő) zsírok, felgyorsul az anyagcsere és a nyirokkeringés. Ezáltal kiváló cellulit csökkentő hatása van.

Egy kezelés kb. 20 perc.

 

 

 

 

Responsive Free Joomla template by L.THEME