Masszázs

Szinergikus masszázs nőknek

Ha csak kikapcsolódásra, pihenésre vágyik, akkor is a segítségére lehetek. Relaxáló zene és hangulatos fények mellett veheti igénybe az egész testet ellazító nyirokmasszázst.

A szinergia módszer lényege, hogy õsi keleti metodikára építve természetes hatóanyagok révén nem csak megszépítik a bõrt, hanem képesek megteremteni az emberi szervezet külsõ és belsõ harmóniáját.

A szinergikus masszázs, a nyirokutak kezelésének eljárása nagyon hasznos, mivel a nyirokszövet az ellenanyag-termelés színhelye, így a nyirokutak a szervezet védekezõ rendszerében is fontos szerepe van. A nyirokutakba nem csak a nyirok és a fehérvérsejtek juthatnak be, a daganatos betegségek egy része is a nyirokutakon terjed tovább. A masszázs folyamán a nyirokkeringés felgyorsul, és a káros anyagok távoznak a szervezetbõl, ami ugyanakkor több oxigénhez jut. A kezelés révén javulnak a bõr anyagcsere-folyamatai, ezért a masszázstechnika kiválóan alkalmazható cellulit kezelésre és zsírégetésre is.

1 órás testmasszázs: 4000 Ft.
1,5 órás testmasszázs (test, karok, talp): 5000 Ft.
 
Shea vajas testmasszázs nőknek

A méhviasszal, esszenciális olajokkal dúsított shea vajas masszázs hosszantartóan hidratálja a száraz bőrt. Lassítja az öregedési folyamatokat, véd a káros környezeti hatásoktól, nyugtatja az érzékeny bőrt. Választható gyümölcsös, virágos, fűszeres illatokban, attól függően, hogy hangulatjavító, relaxáló vagy antioxidáns hatást szeretnénk-e elérni.

Miért jó a bőrnek a shea vaj?
Hidratál, ápol, táplál, gyorsítja a sebgyógyulást, stria ellen, kiütésekre, nyugtatja az ekcémás felületet, ránctalanít, leégés után, gyorsítja a bőrsejtek megújulását. A masszázs érinti a lábakat, hasat, dekoltázst és a hátat. Kizáró okok: várandósság, trombózis, visszér, friss műtét, fertőző bőrbetegség, nyílt seb, menstruáció első 3 napja.


A gyógyító kéz bölcsessége: masszázs

Responsive Free Joomla template by L.THEME